GiG+

Mi az a God is Good Prémium Tagság?

Legyél Te is a GodisGood közösségének része!

A GiG+ a GodisGood prémium szolgáltatása.  A GiG+ tagsággal  az alábbiakra nyílik lehetőség:

Segítő beszélgetés?
Gyere, és próbáld ki!

Hogyan?

Leülünk beszélgetni. Őszintén. Egy nagyon mély baráti beszélgetést képzelj el, ahol teljesen megnyílhatsz. Kendőzetlenül elmondhatod, ami a szívedet nyomja. Meghallgatunk és őszintén reflektálunk. Nem biztos, hogy azt fogod hallani, amit szeretnél. Lehet, hogy azt, amire szükséged van.

Őszinte beszélgetés

Segítő kapcsolat

Fejlődés

Mire számíthatsz?

Keresztény szemlélet

A beszélgetés során keresztényként tudunk meghallgatni és reflektálni. Teljes lényünket adjuk a beszélgetésbe.

Aktív hallgatás

Kiemelten fontos számunkra, hogy ne csak meghallgassunk, hanem meg is halljunk. 

Szeretet

Az általunk megtapasztalt Isteni szeretetet éljük és képviseljük. Ennek megfelelően vagyunk jelen a beszélgetésekben is. 

Hogyan tovább?

Hiszünk abban, hogy Jézus az út, az igazság és az élet. Rajta keresztül mehetünk az Atyához. De mi köze van ennek az elakadásainkhoz?
Kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy életünkben Krisztus legyen a középpont, ami meghatározza életünk összes területét, így a lelki egészségünket is.
Ő általa léphetünk előre, Ő ad világosságot és az Ő igazsága tesz minket szabaddá.

Ismerd meg
Jézus Krisztust!

Gyere el
konzultációra!

Gyakran Ismételt Kérdések

Természtesen nem. Bárki jöhet, aki úgy gondolja, hogy fogunk tudni neki segíteni. De keresztény segítőként a keresztény személet és gondolkodásmód hozzánk tartozik, így ezek mentén tudunk csak a beszélgetésben részt venni.

Semmi. 🙂 Bármely konzultáció végén bármelyik fél mondhatja azt, hogy nem szeretne a továbbiakban több beszélgetést. Erre mindenkinek szabadsága van.

Nem. Nemtől, kortól függetlenül szívesen segítünk, ha tudunk. Férfiaknak, nőknek, idősebbeknek és fiatalabbaknak is segítettünk már, nem volt ebből probléma.

Emlékeztetjük magunkat, hogy segítő kapcsolatra szerződtünk. Ez az a határ, aminek a kereteiben mozgunk. Ha tud működni a kapcsolat ezen határokon belül, akkor tudjuk folytatni a konzultációkat.

Csak a kompetencia határainkon belül segítünk. Ha ezen túlmutat az a segítségnyújtás, ami számodra szükséges lenne, akkor igény szerint a megfelelő szakemberhez, vagy másik kollégához irányítunk. Ebben erősen tartjuk a határainkat: ha valami nem a mi asztalunk, akkor azzal nem foglalkozunk.

Várunk szeretettel!